AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

5 dobrých dôvodov, prečo vymeniť plasty za drevo

 plast-vs-drevo

Prečo dať prednosť drevu pred plastom? Predsa z lásky k planéte, prírode a estetickosti. Drevo je krásne na pohľad aj na dotyk a zútulní akýkoľvek priestor. Vzdajte sa nepopulárnej plastovej mánie a vymeňte plastové doplnky za drevené. Prospejete nielen životnému prostrediu, ale taktiež aj vášmu domovu. Drevo má svoje kúzlo a dokáže interiér hravo pretkať harmonickou náladou.

Z lásky k prírodným materiálom

Dôvod číslo jedna? Prírodné materiály interiérom slušia – prírodné prvky sú v modernom designe tak populárne. Chcete bývať trendy a v súlade s prírodou? Vyhnite sa plastom, stavte na dotyky dreva. Z lásky.

dreveny-podnos

Nestarnúce a krásne

Starý plast nevyzerá práve ako niečo, čo chcete vidieť v domove snov.  Zatiaľ čo plasty časom pôsobia zašlo a ťažko ich zrenovujete, drevo vás presvedčí o opaku. Dá sa ľahko zrenovovať. Dokonca čím je tento prírodný materiál starší, tým je krajší a cennejší. Nechajte drevo zostarnúť – o svoju estetickú stránku tak neprídete.

interierovy-dizajn

Vykúzliť útulné bývanie? S dreveným nábytkom alebo doplnkami vytvoríte útulný priestor raz dva. Môže za to jeho príjemný vzhľad aj typická vôňa. Skúste to. Pokiaľ zatiaľ nebývate v drevenej oáze kľudu, zariaďte si pár drevených prvkov – a váš domov sa razom zmení.

debnicky-v-interieri

Variabilita dreva

Drevený nábytok alebo doplnky vás môžu prekvapiť svojou variabilitou. Hodia sa totiž nielen do rustikálneho či škandinávskeho interiéru. Prekvapivo rozžiari taktiež moderné, klasické, minimalistické alebo industriálne priestory. Nakoniec je na každom, ako býva – a drevený materiál ľahko prispôsobíte vášmu štýlu. Môžete ho totiž ponechať v jeho prirodzenej forme, alebo naopak zvoliť pestrý krycí náter. Kompromisom potom môže byť jemná lazura, ktorá zachová krásnu kresbu dreva.

debnicky-interier

Plasty nie sú in

Plastom odzvonilo – a čím ďalej viac z nás sa snaží obmedziť ich používanie v bežnom živote. Aj to je skvelý dôvod, prečo radšej zvoliť voňavé drevo. Materiál, ktorý pochádza z prírody – a neublíži prírode. Existuje snáď lepší argument?