AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Parťáci pre jesenné daždivé dni

jesenne-dekoracie-svietnik

Jeseň je známa pre svoje sychravé chladné počasie. Vonku prší, mráz sa nám zarezáva až do morku kostí a nemôžeme sa dočkať, až zakotvíme v teplom domove. A čo napríklad vo chvíli, kedy sa v našom tele usadila chrípka a my sme nútení zostať v posteli? S našimi pomocníkmi sa budete cítiť o mnoho lepšie!

Raňajky do postele

Vstávať z vyhriatej postele (ich široký výber nájdete na Biano.sk) do tohto nečasu a chystať si jedlo je nepríjemné. Ešte horšie je triasť sa zimou pri stole. Behom nachladenia je teplo najlepšie. Doprajte si ten luxus a najedzte sa z pohodlia vašej postele. Nepredlžujte si chorobu častými odchodmi do chladnejšieho prostredia. S tým vám najlepšie pomôžu naše drevené servírvacie stolíky do postele. Ponúkame plno variant v rôznych farbách. To hlavné však je, že všetky kusy sú prírodné z borovicového dreva. Na stolík pohodlne narovnáte veľký tanier, hrnček aj kanvicu. Až vás jedlo omrzí, môžete stolík využiť ako prenosnú kanceláriu. Nemôžete si dovoliť zameškať v práci? Náš stolík vám pomôže aj s tým!

ranajky-v-posteli

Pohodová atmosféra

K daždivým pochmúrnym dňom patria chvíle strávené pri krbe s peknou knihou v ruke. Že nemáte krb? To nevadí! Aj menšie plamienky dokážu zdvihnúť náladu a spríjemniť atmosféru v miestnosti. Aby sa vaše sviečky pekne vynímali, siahnite po kvalitnom svietniku, ktorý na pohľad zaujme. Ponúkame ich hneď niekoľko. Preferujete oblé, ostré alebo neštandardné tvary? U nás si isto vyberiete. Set 4 valcovitých svietnikov sa pyšní rôznorodými výškami jednotlivých kusov. Tie podtrhujú originalitu celého interiéru.

sviecky-krab

Kam s hrnčekom?

K jesenným dňom bezpochyby patrí aj šálka horúceho čaju. Pokiaľ ho však neuvážene odložíte napríklad na váš nočný stolík z masívu, čaká vás nepríjemné prekvapenie v podobe otlačených koliesok. Obmedzte nehodám s dreveným podtáckom, ktorý znesie žiaru, a naviac elegantne doplní design izby. Drevo pôsobí upokojujúcim dojmom, preto sa s drobnými doplnkami budete cítiť uvoľnene a spokojne.

podlozky-s-uv-tlacou   podlozky

Ktorý kus vám padol do oka pre jesenné sychravé dni? Alebo ste si obľúbili všetky?