AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Servírovanie v romantickom duchu

podnos-do-vane

Prekvapte partnera, ale aj svoje chuťové poháriky a pripravte doslova gurmánsky zážitok, navyše s pridanou hodnotou plnou romantiky. Rozmazlujte sa navzájom a podávajte vybrané pokrmy na servírovacej tácke napríklad rovno do vane alebo do postele. Vaša polovička bude takýmto gestom očarená.

Príjemná wellness chvíľka vo vane

Poznáte recept na toho najromantickejšieho Valentína? Zahoďte stereotyp a starosti všedného dňa za hlavu a nechajte sa unášať na spoločnej vlne intimity. Vzájomne sa rozmaznávajte vo voňavom kúpeli a s pomocou servírovacieho stolíka vykúzlite vo vašej kúpeľni nevšedné miesto nabité vzrušujúcou energiou. Spomienka na jahody, šampanské, veľa peny a príjemný svit sviečok vás aj v budúcnosti nabije optimizmom. Teplý kúpeľ je tiež skvelou chvíľou, ako partnerovi ukázať svoje masérske umenie. Nie je nič jednoduchšie ako použiť vhodný masážny strojček a dopriať svojej láske relaxačný pôžitok. Tak smelo do toho!

masaz-nastroj

Servírovacie stolíky hravo vykúzlia romantické okamihy

Viete čím svoju drahú polovičku okúzlite? Nežnými raňajkami až do postele. Výnimočný okamih, čo oslava vašej lásky rozhodne je, si zaslúži dlhé lenivé vstávanie. Základom je servírovací stolík do postele, na ktorý pripravíte tie najúžasnejšie raňajky vôbec.

podnos-do-postele   servirovanie

Čo dobrého na servírovací podnos do postele naaranžovať?

  • francúzsky toast
  • vaječná omeleta
  • lievance 
  • plnená ciabatta
  • croissant a množstvo ovocia
  • džús alebo mimosu

drevena-tacka-ranajky   servirovanie-jedla

Čo dať do darčekového koša alebo krabičky

To, že láska prechádza žalúdkom dokazuje aj obľuba darčekových košov. Väčšinou sa tam objavujú obľúbené pochúťky, ktoré vykúzlia tomu druhému úsmev na tvári. A čo do takého darčekového koša pre svoju lásku dať? My jednomyseľne hlasujeme za čokoládu. Nielen preto, že len jej vôňa zvyšuje aktivitu mozgu, ale má aj silné afrodiziakálne účinky, vďaka ktorým by rozhodne nemala chýbať u romantického večera.

… čo keď

Si nechcete robiť starosti s tým, do čoho sladkosti zabaliť alebo vám chýba inšpirácia, aké darčekové balenie využiť. Máme pre vás už hotové darčekové balenia, ktoré sú overené zákazníkmi a ich obľúbenosť je vysoká. Chýba vám vhodný obal na vaše darčeky? Využite naše krásne darčekové debničky s tematickou UV potlačou, do ktorých vložíte všetko potrebné.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ČistéDřevo.cz (@cistedrevo_cz)

Tipy na darčeky pre neho

Ak chcete vyskúšať niečo iné, tak sa nemusíte uspokojiť len s darčekmi gurmánskeho charakteru. Pozrite sa na originálne tipy pre svojho priateľa, manžela alebo napríklad “kamaráta”.

stojan-na-vino

Tipy na darčeky pre ňu

Ženy sú síce pôžitkárky, ktoré dobré jedlo milujú, na druhú stranu sú to práve ony, ktoré u partnera oceňujú nevšedný nápad a bonboniérou ich zas až tak neočaríte.

drevena-sperkovnica   kosmeticka-tasticka-korok   sperkovnica-z-dreva

Prečo oslavujeme Valentín?

Sviatok všetkých zamilovaných pripadá na 14. februára a pôvodne anglosaský sviatok sa postupne rozšíril do celého sveta. Vedci sa domnievajú, že spočiatku bol sviatok odvodený od sviatku Lupercalia, ktorý prebiehal najmä na pôde starovekého Ríma. Luperkálie, ako sa slávnosti niekedy označujú, sú sviatky spojené s pastierstvom, plodnosťou a rituálnou očistou. Postupom času sa ale obrad trochu menil. V podvečer sa do “nádoby lásky” hodili lístočky s menami dievčat a mladí muži si postupne z urny ťahali lístočky a ich “vyvolená” sa mala stať po celý rok ženou, o ktorú sa mohli starať alebo jej akokoľvek nadbiehať.

Staroveká legenda však spomína aj kňaza sv. Valentína, ktorý dal sviatku meno. Rímsky panovník Claudius II. totiž svojim vojakom zakazoval sobáše zo strachu, že by potom chceli čas tráviť so svojou rodinou. Kňaz Valentín však mladé páry tajne oddával a za to bol 14. februára popravený. Luperkálie teda splynuli s mučedníckou smrťou Valentína a vznikol tak romantický sviatok, ktorý má dnes svoju špecifickú postavu.

vana-dreveny-podnos

Ako to máte so sviatkom všetkých zamilovaných vy, oslavujete ho so svojou láskou? Dávate prednosť skôr nášmu tradičnému bozkávaniu pod prvomájovou čerešňou? Alebo si vyjadrujete lásku 365 dní v roku a tento typ sviatku vás nechává chladnými? Či už Valentína oslavujete alebo chcete potešiť svojho miláčika len tak, skúste to s niečím originálnym – radi vám do darčeka vypálime napríklad odkaz, meno alebo venovanie.