AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Vyrobené s láskou: drevené šperky

drevene-sperky

Drevené náramky, náušnice a prívesky sú originálnym darčekom, ale aj štýlovým módnym doplnkom, ktorý nesmie chýbať v šatníku modernej ženy. Dáte prednosť prírodnému prevedeniu, alebo vyskúšate silu ručne maľovaných skvostov? Nezabudnite si tieto krásne šperky z dreva uložiť do nemenej očarujúcej drevené šperkovnice.

Čo tu pro vás máme

Naskladnili sme pre vás množstvo štýlových drevených módnych doplnkov, ktoré dokonale doplnia outfit každej modernej ženy. Novo na e-shope ČistéDřevo.sk nájdete napríklad:

drevene-nausnice   dreveny-privesok   dreveny-naramok

Poctivá ručná práca

Náš drevený náramok, prívesky z dreva i náušnice z dreva sú vyrobené z kvalitnej preglejky, ktorá vyniká svojou pevnosťou, odolnosťou aj hrejivou kresbou dreva. Puzetka z vysoko kvalitného titania u náušníc je snom každého alergika. Titanium totiž neobsahuje nikel, kadmium a olovo a patrí tak medzi vrchol hypoalergénnych látok používaných v šperkárstve. Šnúrky u príveskov, či náramku z dreva sú vyrobené z voskovanej nylonovej šnúrky, ktorá vyniká svojou pevnosťou (osobne vyskúšané). Za pridanú hodnotu považujeme aj to, že každý jednotlivý drevený šperk je ručne maľovaný hypoalergénnym kvalitným akrylovým farbivom, ktoré skutočne drží.

sperky-z-dreva

Prečo sme naskladnili práve módne doplnky z dreva?

Chceli sme mať na e-shope niečo, čo okamžite upúta pozornosť a zároveň je to až opojne osobné. Drevené šperky nás očarili svojou hravosťou, originalitou, ale aj symbolickým oznámením, ktorým jednoznačne disponujú. Na svoje si prídu milovníci hôr, prírody a lesa, ale aj zamilované páry, či moderné priekopníčky nového štýlu. Variabilita je neskonale široká a máme tu niečo pre odvážnych jedincov, ktorí sa neboja farieb, ale aj perfekcionistov s romantickou dušou.

Ako si drevené šperky uložiť?

Krásne drevené šperky, ktoré dokonale vystihujú vašu osobnosť a štýl si zaslúžia aj dôstojné miesto, ktoré vašim šperkom z dreva pristane. Na našom e-shope nájdete nepreberné množstvo drevených šperkovníc, ktoré niečo vydržia, ale zároveň sú aj nevšednou drevenou dekoráciou.

  • šperkovnica z dreva
  • zakladač na šperky
  • šperkovnica na náušnice
  • vešiak na šperky
  • šperkovnica na mieru (napríklad s vlastným menom, či obľúbeným tvarom)

 

Drevená preglejka. Čo to je?

Jedná sa o kompozitnú dosku vyrobenú z dreva. Najčastejšie sa objavuje preglejka vyrobená z brezy, buku, lipy, ale objavujú sa aj štýlové tmavšie druhy preglejok vyrobené z gaštanu. Krájaná, či dokonca lúpaná dyha sa na seba navzájom lepí a následne tvorí základ preglejkovej dosky. Drevená preglejka má potom nespočetné množstvo ďalšieho využitia – napríklad vo výrobe nábytku, dekorácií, originálnych darčekov a upomienkových predmetov a v neposlednom rade aj stále populárnejších drevených náramkov, náušníc, šperkovníc z dreva a ďalších módnych doplnkov a príslušenstva.

Výhody preglejky

  • rozmerová a tvarová stálosť
  • nízká cena
  • atraktivita
  • nepreberne široká škála využitia
  • dokonalý podkladový materiál pre upcykláciu a ďalšiu ručnú prácu
  • odolnosť a neobvyklá pružnosť
  • ľahko sa opracováva

balonik-s-menom   sperky-z-dreva-na-dlani   servirovanie-svadobna-torta

Ak chcete byť elegantný, originálny a štýlový za každej situácie, tak nutne musíte mať naše drevené šperky. Pochybujete, či sa hodia k vášmu vkusu, alebo štýlu? Navštívte naše sociálne siete, kde sa presvedčíte o opaku a nájdete tu inšpiráciu, ako naše šperky z dreva vynosiť.