AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Pelech pre psov na celý život

nahledovy-pelisek

Vzhľadom k tomu, že všetci v ČistéDrevo.sk sme veľkými milovníkmi zvierat, tak nie je divu, že vznikla aj nová kategória s výrobkami pre maznáčikov. Rovnako sme na základe výrazného dopytu zo strany zákazníkov začali vyrábať drevené pelechy pre psov. Poďme si o nich niečo prečítať a zistiť všetky ich nesporné výhody.

Čo tu pro vás máme

Na našom e-shope môžete teraz nájsť výber drevených pelechov pre vašich miláčikov, ktoré sú odolné a zároveň dobre vyzerajú. Nájdete tu pelech pre malého psa rovnako ako pelech pre veľkého psa. Tiež vám na mieru vypálime meno psa priamo na debničku a pohodlné útulné miestečko pre vášho štvornohého miláčika je hotové.

dreveny-pelech

Odkiaľ vietor veje

Pelech pre psa je vyrobený z čisto prírodného materiálu – zo smrekového dreva. Nielen, že krásne vonia, ale aj štýlovo vyzerá. Naši špecialisti na laseri sa vám tiež postarajú o originalitu vami vybraného pelechu a vypália vám meno psíka priamo na drevený pelech.

Prečo sme naskladnili práve pelechy pre psov z dreva?

  • Stále častejšie sme sa stretávali s otázkami na tému drevených pelechov pre psov od našich verných zákazníkov.
  • Sme veľkými milovníkmi psíkov a veríme, že si naši miláčikovia zaslúžia dôstojné miesto na spánok a odpočinok.
  • Oceňujeme variabilitu, s akou sa dá s drevenými pelechmi pracovať. Môžete ich natrieť ľubovoľne zvoleným farebným lakom, opáliť (to za vás tiež zvládnu šikovné ruky našich remeselníkov) či jednoducho nechať v prírodnom prevedení.

Ako vyberať pelech pre psa

  • Základom je samozrejme vhodne zvolený materiál, ktorý psíkovi neublíži.
  • Vezmite do úvahy zdravotný stav psa, každý psík môže mať svoje jedinečné potreby (napr. porucha kĺbového aparátu, sučka v očakávaní…).
  • Zrejme najdôležitejší bod – správny výber veľkosti pelechu pre psa. Veľký hafan samozrejme potrebuje viac priestoru. Pelech by však nemal byť veľký príliš, aby sa v ňom pes cítil bezpečne.

pelech-detail

Drevo. Prečo sa na výrobky pre maznáčikov najviac hodí?

  • Drevo je nezávadným materiálom a podobne ako pre deti, tak aj pre psov je úplne bezpečné.
  • Vďaka vysokej odolnosti pokojne vydrží psíkovi celý život a to aj v prípade, že máte doma tasmánskeho čerta (vyskúšali sme za vás).
  • Nevieme prečo, ale psíkom masív neskonale vonia a ak urobíte prieskum (podobne ako my), tak zistíte, že väčšina psov si jednoznačne vyberie drevený pelech pre psa. Čím to bude?
  • Ide o prírodnú a obnoviteľnú surovinu.
  • Drevo sa skvele hodí do interiéru a bude vám ladiť s vašim vybavením.
  • O pelech sa nemusíte báť ani vo vonkajšom prostredí. Dobre odoláva vlhkosti, ale aj poveternostným podmienkam.

Drevenými pelechmi nekončíme. Objavte kúzlo psích známok z dreva!

Okrem drevených pelechov sme sa zamerali aj na drevené psie známky, ktoré sú krásne, odolné a dokonale insta friendly. Máte fotogenického psíka, ktorý je tak trochu nespratník a tak nesmie von bez osobných údajov? Drevená psia známka je pre neho to pravé orechové. S pomocou gravíru vám na známku necháme vypáliť nielen meno vášho psíka, ale aj vaše telefónne číslo pre prípad zabehnutia.

znamka   drevena-znamka

Pokiaľ vás drevené pelechy nezaujali, tak pre vás máme jednoduché riešenie. Na ČistéDrevo.sk nájdete mnoho ďalších typov pelechov a drevených výrobkov pre vašich maznáčikov – napríklad prútené pelechy, domčeky pre morčatá, psie známky, pelechy pre mačku aj najrôznejšie škrabadlá.