AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

3 najlepšie tipy na vianočné darčeky pre deti

vianocne-fotenie

Už premýšľate nad Vianocami? Prinášame vám zaručené a rodičmi overené tipy na originálne darčeky pre deti. A až zaobstaráte drevené darčeky, ktoré deti milujú, tak nesmiete zabudnúť štýlové menovky na vianočné darčeky, ktoré dodajú baleniu šmrnc. Odporúčame na ceduľky na darčeky použiť výrezy z preglejky, ktoré ponúkame v tých najrôznejších tvaroch.

Obsah

Vianočný darček pre dievčatá

Šperkovnica z dreva patrí dlhodobo k najobľúbenejším zaujímavým darčekom pre dievčatá a mladé slečny.

Na čo šperkovnica slúži?

  • Pred šperkovnicou so zrkadielkom sa malé parádnice môžu krášliť.
  • Môžete si byť istí, že sa šperky len tak nestratia.
  • Do drevenej šperkovnice sa nemusia ukladať len bižutéria a korálky. Skvele poslúži ako drevený box na najrôznejšie poklady, laky na nechty, gumičky aj veci, ktoré majú rodičom zostať skryté.
  • Dievčatká šperky doslova milujú, možno doma máte kreatívnu bytosť, ktorá ešte viac ako samotné šperky miluje ich výrobu. Šperkovnica tak hravo schová všetky potrebné komponenty.

Ako si skrinku na šperky ozdobiť?

Veľkou výhodou dievčenskej šperkovnice z dreva je samozrejme aj samotný materiál. Ten sa veľmi ľahko upcykluje a každé dievča si šperkovnicu môže pretvoriť presne podľa svojich predstáv. Aké umelecké techniky je možné na dievčenskú šperkovnicu použiť?

  • Obrúsková metóda, čiže decoupage, má svojich skalopevných fanúšikov a nie je sa čomu čudovať, výsledok je čarovný.
  • Opaľovanie, či spájkovanie zvládne každá zručná a umelecky nadaná slečna.
  • Chcete zladiť drevený výrobok s dievčenskou detskou izbou? Stačí vziať akrylové farby a popustiť uzdu fantázii.
  • Trúfate si na niečo odvážnejšie? Potom môžete šperkovnicu vyzdobiť technikou zvanou krakelovanie, vďaka ktorej získa vintage patinu.
  • Do drevenej šperkovnice si môžete tiež nechať vygravírovať meno dievčatka našimi šikovnými pracovníkmi na laseri.

sperkovnice-ze-dreva   dreveny-stojan-na-sperky   korkova-kozmeticka-tasticka

Vianočný darček pre chlapcov

Vešiak na medaily zúročí vášnivý športovec, hudobný virtuóz, nadaný maliar či očarujúci tanečník. Pokiaľ teda chcete dať chlapcovi v rodine naozaj originálny a osobný darček, tak vešiak na medaily s menom je ideálnou voľbou. Umiestniť drevený vešiak na medaily môžete do izby, kde bude mať dieťa svoje úspechy stále na očiach. Vďaka minimalistickému dizajnu sa vešiak stáva aj unikátnou nástennou drevenou dekoráciou.

vesaky-na-medaile

Vianočné darčeky pre bábätká

Nájsť vhodné a originálne darčeky pre najmenších považujeme za veľmi ťažké a z toho dôvodu sme vytvorili krabičku pre bábätko. Tú si naplníte, čím chcete a drevený box následne poslúži ako sladká spomienka na prvé roky.

Čo dať do krabičky pre bábätko?

  • Dojemný, milý či vtipný odkaz pre budúceho dospelého jedinca.
  • Miery bábätka, prípadne fotky (samotného dieťaťa, ale napríklad aj najbližšej rodiny alebo napríklad fotky z ultrazvuku).
  • Drevené hryzátko, klip na cumlík alebo dojčiace korálky sa hodia vždy.
  • Drobné darčeky pre novorodencov – napríklad uspávačik, cumlík, prípadne kozmetika, či upokojujúce potreby.

krabicka-na-mieru   krabicka-na-mieru-napln

Tajný tip na darček – spoločný darček pre súrodencov

Viete, aká radosť je najväčšia? Predsa tá zdieľaná. Pokiaľ máte doma nerozlučnú dvojicu, ktorá sa rada baví, potom isto premýšľate aj nad spoločným darčekom z dreva. A čo patrí medzi evergreen všetkých vianočných darčekov? Samozrejme že sane, bez ktorých si zimné radovánky ani nevieme predstaviť.

sankovanie

Aké sane možno zaobstarať?

  • Najobľúbenejším typom sú samozrejme drevené sane. Sú odolné, majú vysokú nosnosť, vydržia zub času a neodmysliteľne patria medzi vianočnú klasiku.
  • Drevené sánky s ohrádkou sú pre pohodlie vašich detí ideálne. Vďaka ohrádke navyše o zábavu neprídu ani menšie deti.
  • Plastové sane odporúčame najmä mamičkám, pre ktoré je náročné ťahať ťažšie drevené sane.
  • Sánky s už zabudovaným fusakom udržia v teple aj nôžky najväčšieho zmrzlíka.
  • Sánky s opierkou pre najmenšie deti – tie tam sú doby, kedy som musela korbičku z kočíka priväzovať na obyčajné sane. Dnes už zoženiete špeciálne sane pre maličké deti.
  • Drevené sánky pre dvojčatá sú tiež výdobytkom modernej doby a my si ich nemôžeme vynachváliť.

Detský drevený nábytok

Doprajte deťom taký drevený nábytok, ktorý zvádza k dobrodružstvu a zábave. Detský nábytok je nielen praktickým pomocníkom, ale obľúbené postavičky vykúzli z nábytku originálny darček, ktorý v detskej izbe nájde svoje uplatnenie.

detsky-nabytek-patrola

Našli ste v našom zozname to pravé orechové? Alebo sa budete inšpirovať ďalej? Pokiaľ hľadáte ďalšie tipy na originálny darček nielen pre vašu ratolesť, ale aj ďalších príbuzných, tak neváhajte navštíviť náš PinterestNájdete tu darčeky z dreva, ktoré sú osobné a vďaka možnosti vypaľovania do dreva aj výnimočne originálne.