AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Tipy na darčeky na Valentína

kokosove-misky-a-lžičky

Premente valentínske klišé na skvelé darčeky, ktoré konečne zabodujú. Výrobky z dreva sú v tomto prípade jedinečným riešením. S kokosovou miskou, masážnym valčekom na chrbát, produktmi vhodnými na romantické servírovanie či akýmkoľvek iným darčekom z dreva rozhodne nešliapnete vedľa.

Ako vykúzliť originálny darček

Cez Vianoce, či narodeniny to možno zas až toľko neplatí, ale o darčekoch na Valentína rozhodne áno. Na rýdzo praktické darčeky rovno zabudnite! Vsaďte na romantiku a hravosť.

Rovnako aj darčekové balenie hrá pri obdarovávaní významnú úlohu. Dá totiž obdarovanému najavo, že ste si dali na darčeku náležite záležať. Zabalte darček do drevenej debny, štýlového baliaceho papiera a zamerajte sa na menovky na darčeky.

Zaujímavé darčeky pre ňu

Máme pre vás výber darčekov, ktoré sú v období sv. Valentína ti najobľúbenejšie. Čím to je? Hrejivým dreveným nádychom alebo láskyplným posolstvom?

  • Úplným valentínskym hitom naprieč celým e-shopom sú naše kokosové misky. Nezaprú exotický nádych, originalitu aj punc unikátnosti. Každá naša miska z kokosu je totiž originál. Radi svoju polovičku rozmaznávate napríklad raňajkami do postele? Potom sa bez kokosovej misky jednoducho nezaobídete.
  • Sviečka má doslova magickú moc. Plameň sviečky pôsobí pozitívne na naše zmysly a údajne vie zahubiť negatívne emócie. Nastolíte doma harmonickú atmosféru alebo dáte prednosť vášnivému večeru pri sviečkach? Výber sviečok už necháme na vás.
  • Viete si snáď predstaviť niečo romantickejšie ako kvety? Ak chcete tento rok darovať niečo trvalejšie ako rezanú kyticu, stavte na drevené výrobky, ktoré rastlinám pristanú. Zvoliť môžete drevený kvetináč, vonkajší hrantík, romantické drevené zápichy, alebo jedinečný kvetináč na bylinky.

NAŠE ODPORÚČANIA PRE VÁS: Miluje vaša žena boho štýl? Zaobstarajte jej kvety sušené, tie sa dokonale vynímajú v drevenej váze, ktorá je synonymom pre luxus, surovú krásu a jedinečnosť. Rovnako ako žena vášho života.

kokosova-svicka-vanilkova   drevene-vazy-tipy   kokosove-misky-barevne

Originálne darčeky pre neho

Muži všeobecne dávajú prednosť triezvejším darčekom, trafte tento rok niečo originálne, čo snúbi romantiku s praktickosťou.

  • Drevený korbel sa žene môže zdať značne neromantickým, ale verte nám, muži na to majú úplne iný názor. Ak chcete zaobstarať darček s venovaním, využite možnosť gravírovania do dreva, ktoré na našom e-shope taktiež ponúkame.
  • Jedinečný človek si zaslúži unikátny darček, ktorý ho vystihuje a presne pre takých pánov máme na našom e-shope výber len toho najlepšieho. Hodinky, alebo drevený motýlik sa hodia pre gentlemana aj milovníka štýlového obliekania.
  • Máte doma gurmána na slovo vzatého? Stojan na víno, či set na servírovanie syrov budú tým pravým orechovým. Spoločne strávené večery vo dvojici potom získajú úplne nový rozmer. Reprezentatívne stolovanie, šikovnosť prevedenia a univerzálny dizajn. Zaujme vás niečo viac?

panske-hodinky   servirovani-syru   servirovani-venku

Rozmaznávajte sa vzájomne s masážnymi strojčekmi

Radosť si môžete urobiť aj spoločným darčekom, ktorý stojí za okamžité vyskúšanie. Masážne valčeky povzbudia telo i myseľ a podporia u vás doma hravú atmosféru. Okrem spoločného zážitku má samozrejme masážny valček aj mnohé zdravotné výhody. Podporuje stimuláciu lymfatického systému, účinne bojuje proti celulitíde a preukázateľne odstraňuje stres. Masážny valček na nohy navyše ocení každý, kto má sedavý typ zamestnania. Smelo do toho!
masaz-a-jahody

Neviete si s darčekom rady? Darčeková debna vyrieši všetky starosti

Ak ste nevybrali, nezúfajte, máme pre vás jednoduché riešenie – darčekovú debničku. Tá zaručene poteší aj tých najnáročnejších! Naplniť ju môžete de facto čímkoľvek a originálny darček na mieru je na svete!

Akú darčekovú debničku vybrať?

  • Dizajn prírodnej krabičky ocení aj ten najkritickejší náprotivok a my sa nečudujeme.
  • Už hotová darčeková debnička naplnená tými najlepšími afrodiziakami (napr. kávou či čokoládou) vám uľahčí výber.
  • Krabička s UV tlačou – aký dizajn zvolíte?
  • Darčeková debnička na fľašu obľúbeného alkoholu má v srdciach našich zákazníkov svoje pevné miesto.
  • Krabička s gravírom – do veka môžeme nechať vypáliť meno, venovanie, alebo poetickú afirmáciu.

darkova-krabicka-s-rumem   krabicka-pro-myslivce   darkova-krabicka-kavy

Aby vám nič dôležité neuniklo, sledujte nás na sociálnych sieťach. Skvelé tipy nájdete na Facebooku, Instagrame, TikToku, ale sme tu pre vás aj na Pintereste.

Blíži sa hlasovanie za Shop roku 2022, kde sma vlani získali v Českej republike úžasné 1. miesto. Zopakujete s nami náš spoločný úspech?

shoproku-2022-hlasovani