AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Drevené hodiny IZARI

drevene-hodiny-izari

Akonáhle si do interiéru zavesíte nástenné hodiny, drevo okamžite vnesie do miestnosti útulnú atmosféru a hrejivosť, ktorú doma jednoducho chcete mať. Aj jeden prvok môže nadobro premeniť váš interiér na nepoznanie. Presvedčte sa sami!

Čo tu pro vás máme

V dielni ČistéDrevo.sk sme pre vás vyrobili nástenné hodiny, v ktorých sa snúbi láska k drevu, čisté línie, minimalizmus aj priaznivá cena. Nástenné hodiny do obývačky, detskej izby alebo napríklad na chalupu, ponúkame ako v masívnom prevedení duba, tak aj vo variante z kvalitnej preglejky. Ručičky máme v bielom aj čiernom prevedení a jednotlivé rysky aj čísla sú vypálené pomocou lasera.

hodiny-v-interieri

Naša nová značka IZARI

Spojením našich skúseností, ľudského dotyku a lásky k materiálu, na ktorý nedáme dopustiť, vznikla česká značka IZARI. Vážime si to, čo nám príroda dáva, preto poctivá ručná výroba prebieha iba z dreva udržateľne obhospodarovaných lesov v spojení s ekologickým balením. Našim cieľom je vrátiť ľuďom drevo v podobe dizajnových produktov a zachovať pri tom dobrý pomer ceny a kvality. Záleží nám na tom, aby ľudia poznali ich príbeh a vedeli kto a z čoho ich vyrobil.

Z dielne vás zdraví Izaiáš & Kruczek.

hodiny-biela-rucicka-breza   breza-hodiny-cierna-rucicka

Prečo sme sa rozhodli vyrábať vlastné drevené hodiny?

V prvom rade sme reagovali na dopyt našich zákazníkov, ktorí sa o hodiny z dreva zaujímali. Vo chvíli, keď sme sa snažili zohnať spoľahlivého dodávateľa, zistili sme, aké je náročné nájsť cenovo dostupný dizajn, ktorý by vystihol, ako my sami pristupujeme k dreveným výrobkom – teda s rešpektom a inováciou. Značka IZARI sa tak zrodila z lásky k drevu, tradícii, poctivej ručnej práci a úcty k prírode.

Nakoniec nás teda cesta zaviedla zase späť do vlastnej dielne. Dlho sme skúšali a poctivo testovali rôzne druhy drevín, hrúbky, veľkosti, design a spôsoby ošetrenia, aby výsledok nielen čo najlepšie zapadol do interiéru, ale zároveň sa stal designovou dominantou. Našim cieľom je dostať tento drevený zázrak prírody do každej domácnosti. V ponuke preto máme hneď niekoľko typov, z ktorých si môžete vybrať práve ten, ktorý do vášho domova zapadne najlepšie.

  • Masívne dubové hodiny Ø 34 cm s vyrytými ryskami, pri ktorých si môžete zvoliť farbu ručičiek (čierna/biela).
  • Drevené hodiny s vyrezanými číslami a ryskami, a to v dekore amerického duba, zamatovo tmavého orecha, či tradičný svetlý dekor brezy, opäť vo veľkosti Ø 34 cm, alebo extra veľké Ø 50 cm. Aj pri týchto typoch si môžete vybrať farbu ručičiek.
  • Práve pripravujeme návrh nástenných hodín pre deti a vy sa môžete do výberu zapojiť! Stačí nám napísať e-mail na info@cistedrevo.sk, aké detské motívy by sa vám páčili.

Nechajte sa unášať v čase s jedinečnou nástennou drevenou dekoráciou.

hodiny-breza   hodiny-dub   hodiny-orech

Výhody drevených hodín

  • Hodiny boli navrhnuté v českej dielni, kde ich ručne vyrábame a ošetrujeme ekologickým ľanovým olejom, ktorý zvyšuje ich životnosť.
  • Strojček značky UTS pochádza z nemeckej výroby a vyniká presnosťou, spoľahlivosťou a odolnosťou.
  • Veľmi tichý chod hodín má upokojujúci vplyv. Je navyše vedecky dokázané, že viditeľné povrchy z dreva účinne bojujú proti stresu.
  • Čierne a biele ručičky dokonale kontrastujú s dreveným povrchom a vytvárajú tak dojem celistvého výsledku s minimalistickým dizajnom. Sú vyrobené z hliníka a presne zodpovedajú veľkosti drevených nástenných hodín.
  • Hrúbka hodín je 2 cm v masívnom prevedení a 0,4 cm v prevedení z preglejky.
  • Nie je ľahké nájsť cenovo dostupné veľké nástenné hodiny – drevené výrobky všeobecne nepatria k najlacnejším komoditám na trhu. Sme preto extra hrdí, že sa hodiny IZARI pýšia dobrým pomerom ceny a kvality.

Drevená preglejka. Čo to je?

Drevená preglejka je zo svojej prevažnej časti tvorená kompozitným materiálom. Ten sa skladá z krájanej alebo lúpanej dyhy (veľmi tenká vrchná vrstva dreva). Najčastejšie sa používa materiál z brezy, buku, jelše alebo borovice. Jednotlivé dyhy sú k sebe krížom prilepené a spojené vysoko kvalitným lepidlom. Svojim dizajnom je masívnemu drevu podobná a vyniká mnohými vlastnosťami.

hodiny-preglejka-masiv-detail

Výhody drevenej preglejky:

  • Vyniká rozmerovou a tvarovou stálosťou.
  • Oproti drevu má výrazne nižšiu cenu.
  • Pýši sa vysokou variabilitou – preglejka sa používa na nábytok, výrezy z preglejky zase budú neoddeliteľnou súčasťou vášho DIY tvorenia.
  • Oproti masívnemu drevu je preglejka výrazne ľahšia, lepšie sa s ňou manipuluje a ľahšie sa aplikuje napríklad na stenu.
  • Vďaka lúpanej dyhe, ktorá sa na preglejku používa, kontrastne vynikne štruktúra dreva a vytvorí tak unikátnu drevenú dekoráciu.

Páčili by sa vám v budúcnosti napríklad drevené hodiny pre deti, alebo nástenné hodiny s motívmi, ktoré sú práve in? Napíšte nám na náš Instagram alebo Facebook. Vaše požiadavky sú pre nás inšpiráciou aj hnacím motorom.