MEGA ZĽAVY AŽ 30 % NA VŠETKO! Oslávte s nami víťazstvo v súťaži ShopRoku 2023!

Drevené nástenné hodiny s vlastnou fotografiou

Drevené nástenné hodiny s gravírovanou fotografiou sú krásnym doplnkom interiéru. Svoju šťastnú spomienku budete mať stále na očiach a obyčajné hodiny sa premenia na skutočnú dekoráciu s vôňou dreva.

Dostupnosť Vyrobíme na mieru
Môžeme doručiť do:
20.5.2024
Možnosti doručenia
Kód: CZ1686
48,20 € –15 % 40,90 € 34,10 € bez DPH
Drevené nástenné hodiny s vlastnou fotografiou
HODINY S FOTKOU GRAVÍR 2
Akcia
48,20 € –15 %

Fotografia vypálená pomocou lasera priamo na dreve je unikátny nápad, ktorý premení nástenné hodiny na krásny interiérový doplnok alebo originálny darček pre vašich blízkych.

Kvalitný nemecký strojček UTS Quartz má tichý a plynulý chod, ručičky hodín sú v čiernej farbe. Ceruzková batéria AA 1.5 V nie je súčasťou balenia.

Obrázok nám jednoducho priložte ako súbor a o zvyšok sa už postaráme my! Na gravírovanie sú vhodné najmä fotografie bez výrazného pozadia. Skvele sa hodia snímky zo svadby, rodinné či športové fotky, portréty, ale krásne budú aj obrázky prírody alebo zvieratá.

Pre gravírovanie fotografie je minimálna veľkosť priloženého súboru 2 MB.

Kategória: Personalizované darčeky
Hmotnosť: 0.3 kg
Materiál: Buk
Povrch: Prírodný
Šírka: 34 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

ČistéDrevo je naša značka, ktorá ponúka široký sortiment drevených výrobkov na rôzne účely. Nechajte sa očariť výberom drevených dekorácií, praktických doplnkov, nábytku, hračiek a potrieb do domácnosti, ktoré sú vyrobené z kvalitného dreva. Pre výrobky  je charakteristická nadčasovosť, moderný dizajn, prírodný vzhľad a kvalita. Na drevené výrobky vypaľujeme osobné odkazy, mená, texty aj fotky. Stačí osloviť našich špecialistov na laserové vypaľovanie.