AKCIA: Kúpte si vyvýšený záhon, pieskovisko alebo ležadlo so zľavou až 15 %

Safari zvieratká z dreva

Drevené zvieratká sú ideálnym darčekom pre všetkých malých dobrodruhov. Podporujú rozvoj detskej fantázie a motoriky, ale predovšetkým si s ním užijete množstvo zábavy.

Dostupnosť Skladom (2 ks)
Môžeme doručiť do:
21.5.2024
Možnosti doručenia
Kód: H523
24,20 € 20,20 € bez DPH
Safari zvieratká z dreva

Farebné drevené zvieratká rozvíjajú detskú fantáziu a motoriku, podporujú kreativitu a predovšetkým si s nimi užijete veľa zábavy. Pre svoj krásny vzhľad a kvalitné spracovanie sa taktiež môžu stať dekoráciou v detskej izbe.

V sade nájdete obľúbené africké zvieratká - žirafa, zebra, krokodíl, nosorožec, lev, gepard, slon a hroch. Pri spoločnej hre môžete byť bez obáv, zvieratká s certifikátom FSC® vás nehryznú a hra bude bezpečná aj pre malých dobrodruhov.

Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.

Kategória: Drevené hračky pre chlapcov
Hmotnosť: 0.65 kg
Dĺžka: 30 cm
Materiál: Buk
Povrch: Lakovaný
Výška: 26 cm
Šírka: 5 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

vilac-logo-120x90

Vyberte si zo širokej ponuky vzdelávacích a motorických hračiek, drevených autíčok aj zábavných navliekačiek značky Vilac. Hračky Vilac sú jedinečné, nikdy nevyjdú z módy a dokážu očariť všetky generácie. A prečo ich deti tak milujú? To zostáva tajomstvom firmy Vilac. Drevené výrobky navyše oceníte vďaka ich odolnosti, pevnosti a možnosti recyklácie. Vždy sa totiž dajú skvele upraviť, ozdobiť a natrieť.