AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

10 tipov na originálne darčeky pre športovcov

nahledovy-medaile

Pre mnoho ľudí je šport nielen spôsobom života, ale aj vášňou. Ak hľadáte ten správny darček pre športovcov, možno vám pomôže niekoľko inšpiratívnych nápadov. Tu je 10 tipov na originálne darčeky pre športovcov, ktoré potešia každého nadšenca.

Ako vybrať darček pre športovcov? Držte sa nasledujúcich zásadných krokov a nechajte sa inšpirovať výberom, ktorý vznikol pod záštitou nadšených športovcov v našom "dreváckom" tíme.

Obsah

Praktické darčeky pre športovcov

Športovci vo väčšine prípadov ocenia najmä praktické darčeky, ktoré im uľahčia ich činnosť, zlepšia výkon, či akokoľvek inak posilnia tréning.

Naše najlepšie tipy na darčeky pre športovcov:

  • Športové hodinky sú nevyhnutnou výbavou každého športovca. V súčasnosti sa na trhu objavujú hodinky s mnohými funkciami.
  • Batoh alebo iná športová taška. Tu sa hodí orientovať prevažne športom obdarovaného. Futbalisti ocenia veľkú tašku na kompletné vybavenie. Bežci alebo cyklisti zase dávajú prednosť ľahkému vodeodolnému batohu s možnosťou pitného vaku. Pre zapáleného turistu je vhodný skôr kvalitný outdoorový batoh s najrôznejšími vychytávkami (napríklad sponou na kuksu).
  • Vhodné doplnky stravy ocení každý športovec, ktorý si stráži zdravé stravovanie.
  • Športové oblečenie alebo náčinie nepatrí medzi najlacnejšie záležitosti. Ak chcete darovať naozaj osobný a prémiový kúsok, tak výberom vhodného oblečenia nikdy nešliapnete vedľa.

venkovni-beh

Originálne darčeky pre špecifické športy

Pokiaľ ste už svoje portfólio praktických darčekov vyčerpali už v minulých rokoch, musíte tento rok skúsiť niečo iné. Zamyslite sa preto nad tým, aký šport je preferovaný a uvidíte, čo vás napadne. Kto stále tápe, máme tu aspoň malú inšpiráciu.

  • Plávanie

Plavci ocenia ochranné okuliare do vody alebo poukážku na kúpu nových plaviek či trikotu do vody. Chlór totiž robí aj s kvalitným materiálom svoje a navyše plaviek nie je jednoducho nikdy dosť.

  • Beh a turistika

Na behanie aj turistiku sa hodia prevažne reflexné doplnky, prípadne ďalšie ochranné svetelné prvky. Radosť urobíte aj kvalitnou čelovkou, prípadne ľadvinkou na mobilný telefón, kľúče a ďalšie nevyhnutnosti.

  • Cyklistika

Cyklista rozhodne ocenia doplnky na bicykel. Zamerajte sa napríklad na reflexné prvky na bicykel, praktické doplnky aj vtipné vychytávky.

  • Futbal

Futbalistovi urobíte radosť kvalitnou futbalovou loptou, prípadne doplnkami s merchom obľúbeného futbalového klubu.

  • Halové športy

Milovníka halových športov potešíte výberom kvalitnej obuvi a vhodných nástrojov (napríklad lopty, florbalové rakety či štýlové helmy).

  • Joga

Ako milovníčka jogy len pripomeniem, že doplnkov (ako sú bloky, protišmykové ponožky, jogamatky a podporné vankúše) nie je nikdy dosť.

Čo dať športovcovi k narodeninám

Čo kúpiť športovcovi k narodeninám? Iste sa zhodneme, že spomienky sú dôležité. Darujte preto fotografiu z výherného zápasu alebo súťaže. Zdá sa vám fotografia príliš málo? Aj pre náročných máme riešenie! Fotografie gravírujeme na drevo, tlačíme na drevo aj sklo. Výnimočná udalosť si žiada originálne riešenie. Darček pre športovcov alebo športovkyňu k narodeninám by mal byť v prvom rade osobná a štýlová fotografia tento aspekt rozhodne spĺňa.

Športová dekorácia ako darček

Darček a zároveň dekorácia. Ide to vôbec skĺbiť? Jasne že ide! Stavte na drevené vešiaky na medaily. Na ČistéDrevo.sk nájdete širokú ponuku drevených vešiakov. Vyrobíme vám veľké aj malé, na mieru s menom aj s obrázkom konkrétneho športu. Vďaka jedinečnému prírodnému dizajnu sú drevené vešiaky na medaily nielen praktickou vychytávkou, ale aj štýlovou dekoráciou. Pristane obývacej izbe, spálni i predsieni. Športová dekorácia pre fitnesáka či fitnesačku dá každému prichádzajúcemu jasne najavo, kto v byte býva.

dreveny-vesak-na-medaile-detail   vesaky-na-medaile-drevo

Vtipné športové darčeky

Chcete športovcov zaručene rozosmiať? Aj pre tieto požiadavky máme riešenie. Vyberte si z našej bohatej ponuky drevených výrobkov a nechajte si vypáliť vtipný text. Viete, čo sa hovorí – športovci sú známi nielen svojim odhodlaným prístupom k životu, ale aj špecifickým humorom.
Vybrali sme pre vás zopár nápadov našich verných zákazníkov.

  • “Aj športovci vedia variť!”

Odporúčame napríklad použiť na drevené dosky, servírovacie stolíky alebo grilovacie kliešte.

  • “Posilňujem!”

Naši zákazníci si celkovo veľmi pochvaľujú drevené korbely na nápoje. Skúste darovať športovcovi drevený korbel s gravírovaním a vaša snaha sa stretne s úspechom.

  • “V každom športe je kúsok umenia.

Čo kúpiť športovkyňu k narodeninám alebo na Vianoce? Každá žena má rada krásne veci. Drevené dekorácie s osobným odkazom sú to pravé orechové.

  • “Srdce šampióna bije aj mimo štadióna.”

Ak je váš náprotivok vášnivý športovec, nemusíte sa báť ani romantickejšieho darčeka z dreva, na ktorý necháte vypáliť dvojzmyselný text.

  • “Nie je to len šport, je to životný štýl.”

Gravírujeme až 3000 jedinečných drevených výrobkov. Vyberte si ten váš! Text vyplníte do textového poľa v detaile produktu.

krabicka-na-alkohol-s-vlastnim-motivem

Personalizované darčeky pre športovcov

Viete, ako ukázať, že ste si dali na darčeku záležať? My áno! Osobné darčeky pre športovcov hravo vytvoríte pomocou gravírovania do dreva. V ponuke máme až 3000 drevených výrobkov, ktoré môžete nechať upraviť podľa vlastného priania. Gravírujeme texty, logá, obrázky aj značky obľúbených športových klubov.

Lacné ale originálne darčeky pre športovcov

Nemusíte utrácať veľa peňazí, aby ste športovci dali niečo extra. Aj drobnosti potešia, pretože dáte obdarovanému najavo, že ste jeho koníček pri výbere darčeka brali do úvahy. Veľa ľudí pri výbere darčekov hľadí práve na rozpočet. A čo teda zaobstarať doslova za pár eur? Nadšený futbalista a športovec Tomáš odporúča drevené medaily. “Na medaily je možné vypáliť akýkoľvek text či obrázok, takže sa skvele hodí ako drobnosť, ktorá nezaťaží vašu peňaženku, ale urobí obrovskú radosť. Osobne som z takého darčeka mal veľkú radosť, pretože moji priatelia tým ukázali, ako dobre ma poznajú.”

drevene-medaile   drevene-medaile-pro-sportovce   medaile-ze-dreva

Čo dať športovcovi na Vianoce

A narodeninami nekončíme! Máme pre vás tipy aj na štýlové vianočné darčeky, ktoré ocení každý športovec. Keď športovec zbiera medaily, prípadne poháre zo svojich úspechov, potom sa mu môže hodiť vitrína, prípadne štýlová polica. V ponuke ČistéDřevo.cz nájdete unikátne dizajnové police z masívu pod našou privátnou značkou IZARI, ktoré sa skvele hodia ako vianočné darčeky pre športovcov. Okrem dubového masívu vás očarí aj rôzne typy konzol a možnosti uchytenia na stenu.

dreveny-pohar-pro-sportovce

Či už ste vybrali čokoľvek z tejto škály darčekov, pamätajte, že dôležité je prejaviť svoju podporu a záujem o ich záľubu a vášeň. Vhodný darček môže tiež posilniť ich motiváciu a radosť z toho, čo robia. Či už ste váhali, čo kúpiť športovci na Vianoce alebo narodeniny, dúfame, že ste dnes našli, čo ste potrebovali. Pre viac inšpirácie nás sledujte na sociálnych sieťach - Facebooku, Instagrame, Pintereste aj TikToku.

Súvisiace články