AKCIA: Zaobstarajte si vyvýšený záhon alebo pieskovisko so zľavou až 15 %

Tipy na personalizované darčeky - Darujte originál s dušou

nahledovy-personalizovane-darky

S personalizovanými darčekmi sa už nikdy nemusíte báť, že sa netrafíte. Nielen, že darujete radosť, ale taktiež zachytíte dôležité okamihy originálnym spôsobom. Darovať taký darček nie je len o výbere predmetu, ale aj o vytvorení spojenia medzi darcom a obdarovaným.

V tomto článku sa pozrieme na skvelé tipy na individuálne darčeky a objavíme, ako môžete darovať nielen netradičný výrobok, ale aj kúsok svojho ja. Venujte radosť, ktorá rozpráva príbeh – darujte originál s dušou!

Obsah

Čo sú to personalizované darčeky?

Personalizované darčeky sú výrobky na mieru, ktoré sú upravené, či ozvláštnené tak, aby zodpovedali konkrétnej osobe, prípadne určité príležitosti. Úprava spočíva v tom, že do darčeka sú zahrnuté prvky, ktoré majú pre danú osobu osobitný význam alebo dávajú jasne najavo, komu drevený výrobok patrí. Darčeky šité na mieru sú vytvorené hneď niekoľkými spôsobmi. A to buď pridaním mena, dát, špeciálnych správ, fotografií, obrázkov, apod.

Aké sú najväčšie výhody týchto neobvyklých darčekov?

  • Osobný dotyk - čo vy sami oceňujete na darčeku najviac? Väčšina z nás samozrejme to, že je vidieť, že si dal dotyčný na výbere aj prevedení veľmi záležať. Aj preto sú stále obľúbenejšie nielen individuálne darčeky, ale aj ručne robené darčeky.
  • Vzhľad - samotný estetický dojem z produktu stojí za zmienku. Kombinácia vypaľovania do dreva a dreveného výrobku je natoľko pôsobivá, že mnohokrát okrem praktickej funkcie spĺňa aj tú dekoratívnu.
  • Unikátnosť - podobný darček nikde inde nenájdete a je jasné, že sa jedná o jedinečnú záležitosť!
  • Prejav vlastnej kreativity - k samotnému darčeku pripojíte aj pridanú hodnotu. Kúsok vlastného sebavyjadrenia, ktoré obdarovaný určite ocenia.
  • Viacúčelovosť - napríklad taká drevená krabička s textom urobí nielen radosť vďaka charakteristickému nádychu, ale aj dotyčný ocení jej praktickú stránku.

Ako pre vás darčeky s príbehom vyrábame?

Kustomizované darčeky pre vás vyrábajú naši šikovní zamestnanci a špecialisti na laserové gravírovanie do dreva. K dispozícii majú profesionálne vypaľovacie stroje, vďaka ktorým budete v rukách držať kvalitný produkt s minimálnym opálením, ostrými kontúrami aj jemným tieňovaním. Stačí si vybrať drevený produkt (vypaľujeme až 2000 drevených výrobkov) av detaile si zadať požiadavku na text, obrázok, logo či fotografiu. Individuálne požiadavky radi vybavíme. Stačí sa ozvať na e-mail: laser@cistedrevo.cz.

Aké možnosti personalizácie na ČistéDrevo.sk nájdete

  • Fotografie - sme radi, že môžeme byť súčasťou vašich spomienok a dôležitých momentov vo vašom živote. Gravírované fotografie pre vás vyrábame vo vysokej kvalite a s láskou!
  • Logo - gravírujeme do dreva firemné, športové logá i logá umeleckých skupín a ekologických či verejných organizácií.
  • Text - Zvoľte si nielen samotný text, ale aj štýl písma na vytvorenie toho najoriginálnejšieho produktu pod slnkom! A čo najčastejšie volia naši zákazníci? Okrem mien sa často jedná o dôležité dáta, osobné motta, citáty, ale aj najrôznejšie vtipné texty či básničky.
  • Obrázok - Vypaľovanie do dreva hojne využívajú aj mamičky menších detí. Tie písanému textu zatiaľ nerozumejú, ale v obrázkoch sa vyznajú veľmi dobre. Nájdete u nás aj množstvo personalizovaných školských potrieb a doplnkov, ktoré sa hodia ako pre menšie deti, tak aj školákov.

medonoska-s-logem   fotografie-na-dreve-personalizovany-darek   pravitko-se-jmenem-personalizovane

Darčekové krabice pre mužov a ženy

Chcete, aby bol váš darček čo najviac unikátny a obdarovaný tam našiel všetko, po čom jeho srdce túži? Skvelou voľbou sú preto darčekové balenia. Do darčekovej krabičky jednoducho vložíte všetko, čo má dotyčný rád a robí mu radosť. Veko krabice následne ľahko ozdobíte logom, osobným prianím, vlastným menom, či vtipnou textáciou - tu už nechávame priestor vašej fantázii.

Darčeky na mieru k najrôznejším príležitostiam

Narodeniny

Darujte originálny darček, na ktorom pôjde vidieť, že ste si na ňom dali záležať. Obzvlášť ak niekto oslavuje guľatiny, iste ocenia pamätný darček a milú spomienku.

Narodenie bábätka

Narodenie bábätka je krásna udalosť, na ktorú radi spomínajú nielen rodičia, ale aj novopečené babičky a deduškovia. Darujte spomienku, ktorá len tak nevybledne! Rodičia ocenia napríklad drevený fotorámik s pôrodnými údajmi, fotoalbum, či gravírovanú fotografiu s venovaním. Všetko pre vás vyrábame s láskou!

Svadba

Naša svadobná kategória sa len hemží krásnymi doplnkami, dekoráciami, ale aj darčekmi vhodnými na svadbu. Vdýchnite svadobným doplnkom romantické kúzlo pomocou vypaľovania do dreva!

Výročie

Je snáď niečo lepšie ako osláviť vašu lásku darčekom, ktorý bude spomienkou na váš veľký deň? Vyberať môžete hneď z niekoľkých drevených fotorámikov, rámčekov na mieru, gravírovaných fotografií aj krásnych štýlových dekorácií.

Krstiny

Na darčekoch ku krstinám si mnohí dávajú naozaj záležať. Medzi najčastejšie dary patria šperky, investičné mince, náramky s doštičkou vhodnou na gravírovanie, drevené spomienkové krabičky s venovaním či vlastným menom. Najrôznejšie personalizované tabuľky s údajmi o narodení a ďalšími osobnými údajmi.

Deň matiek a Deň otcov

Osobitný darček ku Dňu matiek a otcov ľahko vytvoríte pomocou spojenia klasického dreveného výrobku spoločne s gravírovaním do dreva. Pre oteckov môžeme odporučiť napríklad drevené dosky či korýtka, ale poteší aj štýlový drevený korbel na pivo. Mamičky ocenia rámčeky na fotografie, drevené vázy a iné štýlové dekorácie.

Promócie

Promócie patria k príležitostiam, ktoré si rozhodne zaslúžia byť pamätané. Darček k promóciám bude určite krásnou pamiatkou a urobí radosť aj za niekoľko desiatok rokov. K promóciám naši zákazníci berú prevažne fotoalbumy, ale aj pamätné doštičky, prípadne personalizované písacie, či kancelárske potreby.

personalizovane-darky-na-svatbu   personalizovane-darky-svatba

Firemné darčeky za skvelé ceny!

Hľadáte ideálny darček pre svojich zamestnancov alebo verných klientov? Všetky naše drevené výrobky máme na sklade aj vo veľkom množstve. Nie je pre nás problém vyrobiť 10 000 varešiek či drevených dosiek s logom, alebo drevené banky s obrázkom. Darčeky s logom pre klientov aj zamestnancov následne odošleme v rekordnom čase.

banka-s-logem   prkenko-logo   krabice-s-logem-rybizak

Čo na darčeky s venovaním hovoria naši zákazníci?

Martina je našou pravidelnou zákazníčkou a jej výber sa primárne obracia práve na vypaľovanie do dreva a osobnému prevedeniu. „Pre svojich príbuzných sa snažím vyberať neobvyklé darčeky, ktoré ich zaručene potešia. Darčeky s gravírovaním majú úspech vždy!”

Zákazníčka Katarína zase hovorí: „Vždy sa snažím o to, aby na darčekoch bolo vidieť, že som si na nich dala záležať. Okrem toho, že veľa darčekov sama vyrábam, tak druhú polovicu darčekov tvoria práve darčeky šité na mieru.”

A s recenziami našich zákazníkov nekončíme. Náš stály zákazník Martin má väčšinou problém vybrať darčeky pre svojich rodičov. „Naši zakaždým hovoria, že nič nechcú a všetko majú. Je potom problém vybrať niečo, z čoho by mali skutočnú radosť.” S Martinom ale vždy nájdeme skvelé riešenie, ako originálny darček vytvoriť. Naposledy to boli napríklad krásne gravírované fotografie, ktoré majú rodičia od Martina vystavené na čestnom mieste v obývačke.

Ako sa starať o drevené darčeky?

  1. Drevo pravidelne čistíme od prachu. Hodiť sa vám bude napríklad mäkká kefka.
  2. Pre väčšiu ochranu materiálu naši drevoznalci odporúčajú drevené výrobky natrieť rastlinným olejom. Vhodný je napríklad kokosový alebo olivový olej.
  3. Kuchynské potreby nikdy nedávame do umývačky a väčšie nečistoty odstraňujeme pomocou jedlej sódy a citrónu (možno vymeniť za ocot).
  4. Výrobky z dreva, ktoré nie sú ošetrené povrchovým náterom skladujeme v suchu, teple a nie na priamom slnečnom svetle. Ak by ste predsa len chceli dať produkty von, tak sa mrknite do nášho článku, ako na povrchovú úpravu drevených výrobkov.
  5. Drobné nedokonalosti (napr. odštiepenie, zlomená časť) riešime ihneď.
  6. Zlomené časti idú veľmi dobre zlepiť vhodným lepidlom. Ako na lepenie dreva sa tiež dozviete v našom článku v magazíne. Uštiepené nedokonalosti a nerovnosti zase hravo spravíte využitím tmelu.

 

Ako je zabezpečená doprava a balenie?

V snahe získať maximálnu spokojnosť našich zákazníkov sme venovali zvláštnu pozornosť bezpečnosti pri doprave a balení nielen drevených darčekov. Veríme, že každý kúsok, ktorý opustí naše dielne, by mal doraziť k zákazníkovi v optimálnom stave a v skvostnej prezentácii. Drevené výrobky sú balené so starostlivosťou a odbornosťou. Každý darček je najskôr opatrený ochranným obalom, ktorý eliminuje možnosť poškriabania alebo iného mechanického poškodenia počas prepravy. Potom je pevne umiestnený v odolnej a špeciálne navrhnutej krabici, ktorá zaisťuje stabilitu a pevnosť počas celého prepravného procesu.

baleni-baliku

A tak ukončujeme našu cestu do sveta personalizovaných darčekov, kde každý kúsok rozpráva svoj vlastný príbeh a každý okamih sa stáva nezabudnuteľným. Na ďalšiu inšpiráciu nás sledujte na našich sociálnych sieťach, kde pre vás máme nachystané ďalšie tipy na originálne darčeky pre všetkých.

Súvisiace články:

Ako štýlovo zabaliť darček

Drevené hračky nielen pre deti

ČistéDřevo.cz radí, čo dať pod stromček

Ako potešiť mamu na Deň matiek? Drevený darček nikdy nesklame

Aký darček na Vianoce? Tieto ocení celá rodina